Mesto za uživanje

Kafana Libra

Dobrodošli u Libra kafanu – mesto gde se tradicija i moderni način života sjedinjuju u savršenoj harmoniji. Ova porodična kafana je osnovana 2020. godine, ali je već postala popularno mesto za ljubitelje dobre hrane, žive muzike i zabave.

Kafana se nalazi u staroj kući izgrađenoj 1906. godine koja je renovirana i prilagođena potrebama kafane. Libra kafana se sastoji iz dve prostorije – glavne sale i odvojenog separea, koji može da primi 2 stola. Kafana tokom dana ima svoje stalne goste koji tu sede od samog početka. Stvara se atmosfera prave stare kafane u kojoj se sve moglo rešiti, od igle do lokomotive. Struktura gostiju je raznolika i obuhvata srednjoškolce do penzionera.

Kada uđete u Libru, osetićete da ste zakoračili u drugi svet – svet u kojem se ćevapi i roštilj u kombinaciji sa modernim jelima i wrapovima služe u atmosferi stare kafane. Naša kombinacija tradicionalne i moderne kuhinje će zadovoljiti svačiji ukus. Naši stalni gosti se vraćaju zbog prepoznatljivog roštilja, dok se drugi odlučuju za modernije opcije iz našeg menija.

Ali to nije sve! Naša kafana nudi više od samo dobre hrane. Uživaćete u živoj muzici svakog vikenda, koja je izvedena u stilu starogradske i narodne muzike. Naši tamburaši i bendovi su dobro poznati po svom repertoaru i sigurno će vam priuštiti nezaboravnu zabavu.

U našoj kafani dočekaće vas mlado i energično osoblje koje će se pobrinuti da se osećate kao kod kuće. Iako smo mala kafana sa samo 50 mesta, imamo širok spektar gostiju – od srednjoškolaca do penzionera. Svi su dobrodošli u Libru da se opuste, uživaju u dobrom društvu, hrani i muzici.

Naša kafana je takođe popularno mesto za organizovanje različitih proslava i događaja. Imamo bogato iskustvo u organizovanju proslava rođend

Kontakt: 066 522 56 16
Adresa: Dragiše Cvetkovića 4, Niš

O nama